Планирани изменения в закона за транспорта на Русия ще задължат

...
Планирани изменения в закона за транспорта на Русия ще задължат
Коментари Харесай

Нови руски законови изменения ще задължат хората да уточнят място и час за всяко преминаване на границата с кола


Планирани промени в закона за превоза на Русия ще задължат хората да прецизират мястото и часа на всяко прекосяване на границата с кола, предадоха международните организации. С това решение се усилва опцията Русия да наложи нови ограничавания за пътешестване.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9030
„ Преминаването на транспортни средства през границите на Русия ще се прави по авансово заложени дата и час в сходство с процедурата, открита от държавното управление “, съобщи организацията късно нощес, базирайки се на план за изменение на закона, който се чака да влезе в действие от 1 март.

Заради съветската инвазия в Украйна през февруари доста съветски жители избягаха от страната, като броят им се повиши доста, откакто през септември държавното управление разгласи военна готовност на към 300 000 души. Макар точният брой на избягалите да не е прочут, допустимо е той да надвишава стотици хиляди руснаци, съгласно медийни информации и данни от прилежащи страни.

Измененията в закона за превоза, свързани с прекосяването на границите, са направени от комисията по превоз и развиване на инфраструктурата в Държавната дума (долната камара на Народното събрание на Русия). Не е ясно към този момент по кое време ще се разискват те в пленарна зала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР