Планирахте ли вече своята почивка? Ще отдадете ли чест на

...
Планирахте ли вече своята почивка? Ще отдадете ли чест на
Коментари Харесай

Секси банските на БГ знаменитости СНИМКИ

Планирахте ли към този момент своята отмора? Ще отдадете ли чест на огромното синьо тази година? Ако отговорът ви е " да ", то идващите редове са за вас!

Неведнъж сме черпили фешън музи от. Все отново те постановат трендовете в международен мащаб и е добре тук таме да сверяваме часовниците си, в случай че желаеме да сме в крайник с последните трендове. Тази седмица сме на вълна море и взехме решение да проверим на какви бански за заложили някои от известните дами в България.

Гери Стаменова от " Ергенът " наподобява неотразимо в бял бански. Един от изборите ѝ това лято е този гальовен модел от две елементи, който акцентира красивата ѝ фигура. Жалко единствено, че не може да отиде на плажа с тези елегантни обувки. Но даже без тях визията още веднъж е топ попадение.

 2367510

Друго предложение от Гери е този цялостен бански , още веднъж в бяло, който е същинска фешън находка. Моделът е мекушав и моден и е идеално решение започиталките на задачите бански.

 2367506

Отправяме се към Кипър, където предходната седмица беше шармантната певица Прея. Нейният избор за бански е малко по-нестандартен като вклчва долнище в класическо черно, само че горната част от е решена в скотски принт. Прея е решила да заложи на сигурното този сезон, а точно един от водещите трендове това лято.

 2367507

Следваща в листата е инфлуенсърката Ивана Александрова, която бе на отмора с цялото си семейство. Тя бе пременена в бански от две елементи с долнище с висока талия. Важен детайл е и ефирното парео, което Ивана е наметнала върху бански я.

 2367504

Освен, че впечатли с красива визия, инфлуенсърката насочи значимо обръщение към всички дами, които не се усещат добре в тялото си след раждане. Тя прикани дамите да не се съпоставят с съвършените тела в Instagram и да не се тормозим от това по какъв начин изглеждаме.

 2367508

Обръщаме се към постоянно усмихнатата EVA, която притегли вниманието ни с две разнообразни визии. Певицата блесна в Дубай с бански с отвесно райе в черно бяло и по този начин модерните в последно чехли. А за визитата си в Слънчев бряг EVА е неотразима в бански от две част в черно и златисто.

 2367509

 2367505

Екстравагантната Джулиана Гани пък ни вечатли с ексцентричен модел, който включв ефирна част с ръкави и пелерина. Доста практично и в същото време самоуверено решение. Но на нейно място и ние щяхме да бъдем толкоз дръзки в облеклото си.

 2367511
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР