Планината привлича много туристи и през есента, и през зимата,

...
Планината привлича много туристи и през есента, и през зимата,
Коментари Харесай

Предстои транспорта на тялото на загиналата в Рила жена

Планината притегля доста туристи и през есента, и през зимата, макар че крие и не малко рискове. Вчера беше намерено тялото на дамата, която се загуби в Рила в неделя. " Днес следва превоза на тялото. Използвам случая да изкажа съболезнования към околните и приятелите на дамата ", сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия Емил Нешев, шеф на Планинската избавителна работа към БЧК.


По негово мнение е нямало какво да създадат, с цел да доведат акцията до благополучен край. Понякога неверните решения и упоритостта водят до такива произшествия. Анализът демонстрира, че дамата е подценила изискванията в планината, подценила е и маршрута.

Условията в планината по това време са били доста тежки. Нешев изясни, че оцеляването в сходни условия е въпрос на опит и подготовка.
 Загиналата туристка в Рила е дълготраен публицист от Българска телеграфна агенция Загиналата туристка в Рила е дълготраен публицист от Българска телеграфна агенция
Изчезналата туристка в Рила беше открита мъртва от избавителните екипи. Това е дългогодишният публицист от Българска телеграфна агенция Лили Тодорова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР