Планетите изглежда са се подредили в права линия, за да

...
Планетите изглежда са се подредили в права линия, за да
Коментари Харесай

Истински или престорени приятели са Доналд Тръмп и Борис Джонсън?

Планетите наподобява са се подредили в права линия, с цел да дадат нов подтик на специфичните връзки сред Съединени американски щати и Обединеното кралство, с алхимията, демонстрирана от Доналд Тръмп и приемника на премиера Тереза Мей - Борис Джонсън. Но разбирателството сред двама водачи, считани за егоцентрични и от време на време с различаващи се ползи, бързо може да се усложни.

Поздравленията на американския президент не закъсняха след потвърждаването на успеха на " Борис ". " Той ще бъде страховит ", туитна Тръмп.

Послание в звук с хвалебствията, употребявани през последните месеци от милиардера републиканец, с цел да поласкаят новия началник на английските консерватори. За разлика от рецензиите му към отиващата си министър-председателка Тереза Мей, която съгласно него е свършила " доста неприятна работа по Брекзит ".

Ерата Тръмп-Мей навреди на връзките сред двамата огромни трансатлантически съдружници, както сподели и оставката на английския дипломат във Вашингтон Ким Дарък, след приключването на неласкателни бележки за американския президент.

Но при Тръмп-Джонсън " може да забележим най-тясното партньорство сред водачите на Съединени американски щати и Обединеното кралство от времето на Роналд Рейгън и Маргарет Тачър ", въодушевява се Найл Гардинър, някогашен консултант на " Желязната лейди ", а през днешния ден откривател в консервативната американска експертна група " Херитидж фаундейшън " (Heritage Foundation).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР