Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни

...
Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни
Коментари Харесай

Какво означава ретроградния Юпитер през 2021?

Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето сред 20 юни и 17 октомври 2021 година, носейки остаряло групово неодобрение, неизпълнени обещания и непопулярни политически ограничения. През този интервал от време, ежедневният ни темп на живот ще се забави, като е идеалното време за размисъл, наблюдаване и връщане в предишното, с цел да сме по-наясно със обстановките, с които се сблъскваме, помагайки ни да се доближим до нови вероятности в бъдещето. Имаме опцията да разграничаваме сред това, което е било потребно в нашето минало, и това, което би трябвало да бъде отстранено или променено в живота ни, с цел да напреднем в бъдещето. Ретрограда на Юпитер ще ни принуди да преразгледаме уроците, които не сме научили или опциите, от които не сме се възползвали. Подходящо време е да възобновите някои часове, от които сте се отказали, да завършите образованието си и да задълбочите плитките познания.

Овен 

Вашата импулсивна природа ще докара до това да имате огромно въздействие върху хората към вас. Ще почувствате потребност да се успокоите и да успокоите мозъка си. Обикновено това би било последното нещо, което бихте желали. Ще бъдете по-замислени и тихи. Ще би трябвало да намерите нови полезности и занимания, които да дават отговор на вашите нови потребности. Ще се опитате да откриете повече. Ще се запитате за това кой сте, какво ви принадлежи, кое ви подхожда най-добре. 

Телец 

Обикновено изпитвате потребност от сигурност. Трябва да знаете къде се намирате, какво да очаквате и се нуждаете от интензивна подготовка за избрани неща. Сега обаче просто ще се възползвате от опциите, без да прекалявате с мислите. Сега ще имате смелостта да изведете нещата на идващото равнище. Например, ще се ожените за колегата си или ще говорите с шефа си за вашите хрумвания, които може да се окажат брилянтни. 

Близнаци 

Обикновено се пробвате да угаждате на всички и доста добре се приспособявате към всевъзможни среди. Това ретроградно ще ви принуди да изберете една идентичност и да изоставите останалите. Ще се превърнете в най-чистата, най-реалната версия на себе си, без значение от обстановката. Не обичате да създавате врагове и да оставяте хората да се доближават прекомерно покрай вас. Тази смяна ще бъде добра за вас, тъй като най-сетне ще ви покаже на кого можете да се доверите. Бъдете видяни за това кой в действителност сте. Фокусирайте се единствено върху едно „ вие “ и ще получите по-добри резултати във всички области. 

Рак 

Обикновено сте доста отворени с тези, които обичате, и оставете възприятията си да повлияят на вашите решения. Сега обаче към този момент няма да се чувствате удобно да вършиме това. Ще оставите мозъка си да взема всички решения. Не е нужно постоянно да следваме сърцето си, от време на време е по-добре да мислим за идващия си ход. През това време ще научите този урок. Ще преоцените и ще разберете какво заслужавате, като в същото време се уверите, че сте го постигнали. 

Лъв 
 Как ретроградният курс на Марс въздейства на зодиите (ЧАСТ II) Как ретроградният курс на Марс въздейства на зодиите (ЧАСТ II)
Как ретроградният курс на Марс въздейства на зодиите (ЧАСТ I) За Везните е значимо да поддържат самочувствие. Не бива да се поддават на прово...

Обикновено обичате да бъдете в центъра на вниманието и всички очи да са ориентирани към вас. Харесва ти да си най-хубавият и че всички знаят кой си. През това време ще почувствате нуждата да бъдете по-дискретни и да запазите някои неща за себе си. Вие ще желаете да помогнете на другите да реализират триумф, като по този метод се превърнете в тяхна мотивация. Ще научите, че от време на време най-хубавото възприятие е да помогнете на някого да завоюва първото място. Ще подредите живота си и ще подобрите някои неща; от изменящи се аспекти на вашата персона до възобновяване на къщата ви. 

Дева 

Животът ви се върти към образуване, упорита работа и придирчивост. През това време ще потънете в безпорядък, само че в прегръдката му ще откриете цветове, които даже не сте знаели, че съществуват. Понякога в живота има по-важни неща от това да имаш всичко съвършено и чисто. Понякога хаосът е най-хубавата част от живота. 

Везни 

Обикновено се страхувате от спорове или се включвате в сложна задача. През идващия интервал от време ще почувствате потребност да сложите пирон на главата, без да се страхувате да говорите за някои мъчителни аспекти от предишното си. Тъмнината ще стане комфортна. Ще научите по какъв начин да се справяте с същинските си усеща, без значение какъв брой грозни могат да бъдат те. По този метод е подобаващ миг да промените работата си или да извършите други промени, от които ще се възползвате в бъдеще. 
 Как ретроградният курс на Марс въздейства на зодиите (ЧАСТ I) Как ретроградният курс на Марс въздейства на зодиите (ЧАСТ I)
Периодът, когато войнствената планета Марс се движи не по своята орбита, а в противоположна посока - ретроградна - се характеризира с огромни п...

Скорпион 

През множеството време вие ​​сте най-честният човек в стаята. Обикновено ви е доста мъчно да се откажете от нещата, даже когато хората ви споделят, че отводът ще бъде добър за вас. През идващия интервал от време ще научите по какъв начин да се отървете от токсичните аспекти на живота си. Трябва да освободите място за идващите си завършения и да забравите предишното. Дайте си малко време да размислите кой сте, кой желаете да бъдете и къде желаете да отидете. Време е да станете индивидът, който желаете да бъдете. 

Стрелец 

Приключение, спонтанност, многообразие: личността ви нормално се върти към тези характерности. През това време ще почувствате потребността от сигурност и комфорт. Може би ще почувствате потребността от нови завършения, само че най-красивите неща се намират вкъщи. 

Козирог 
 Какво би трябвало да спреш да правиш до момента в който Сатурн е назадничав Какво би трябвало да спреш да правиш до момента в който Сатурн е назадничав
Ура! Космическият огън, който е Меркурий когато е назадничав, завърши. Но уви, би трябвало да ви осведомяваме, че още не сме излезли от иг...

Оставяте нищо да не ви пречи и както нормално не спирате, до момента в който не завършите започнатото. През идващия интервал от време вие ​​ще следвате сърцето си и ще оставите нещата да се развият сами. В живота не можете да принудите нещата да вървят по вашия метод. Много пъти постигате най-големия си триумф, когато не вършиме фикс идея да го постигнете. 

Водолей 

Обикновено сте по-отдалечени. През това време ще почувствате потребност да се привържете към нещо, без значение дали е човек, място или занимание. Ще почувствате нуждата да бъдете изцяло отдадени. Въпреки че може да се страхувате да загубите свободата си, ще видите, че е по-изгодно да се концентрирайте единствено върху едно нещо. Ако не сте се развили доста през последните няколко месеца, време е да извършите смяна. 

Риби 

Вие сте сензитивен човек и през множеството време живеете в собствен утопичен свят. През идващия интервал от време в живота ви ще настъпи фрапантна смяна. Ще научите, че от време на време е по-добре да следвате инстинктите си, с цел да разгърнете цялостния си капацитет. В умозаключение, когато Юпитер ще бъде назадничав през 2021 година, ще се надигнем пред две неща. Някои ще почувстват, че стагнират, че нямат къде да отидат и не могат да се развиват повече, че всички са срещу тях и никой не им оказва помощ. Може да не знаят по кой път да тръгнат. Духовно ще се надигнем пред огромна енергийна вълна от смяна. През това време може да се наложи да се сблъскваме с чести главоболия или да имаме проблеми с костите, краката, зъбите или синусите и така нататък

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР