Планета Пайнер виж галерията Радвам се, че я убих. Това каза

...
Планета Пайнер виж галерията
Радвам се, че я убих. Това каза
Коментари Харесай

Димитър: Радвам се, че я убих! Тя е демонът, който подаде ябълката на жена ми!

Планета Пайнер виж галерията Радвам се, че я убих. Това сподели без капка разкаяние 37-годишният Димитър Ръжев, който в понеделник сутринта умъртви в хотелска стая 24-годишната Златена Стоянова. Мъжът бе доведен в Софийския градски съд с белезници и вериги на краката, с цел да се реши дали да бъде изпратен за 1 месец в психиатрията към пандиза в Ловеч, защото има данни, че страда от параноидна шизофрения.

След безцеремонното самопризнание в съда, Ръжев изясни на публицистите, че Златена била демонът, който подал " ябълката на жена му, а тя от своя страна на него ". Пак от обясненията му пред медиите стана ясно, че не момичето, с което са се познавали от няколко месеца, е причина брачната половинка му да го напусне. " Остави ме, тъй като, откакто се родиха децата, заобичах повече тях и желаех да дремя при тях, а не с нея ", добави той.

Попитан - правилно ли е, че упражнявал домашно принуждение над брачната половинка си, Ръжев сподели: " Не, единствено съм я удрял няколко пъти ". Той отговаряше на журналистическите въпроси постепенно и умерено, без капка разкаяние, като даже хвърли виновността върху Златена с изказване, че й бил плащал за любовта.

Двамата се познавали от няколко месеца и с изключение на в Пловдив и в София, били ходили дружно и в Стара Загора. По делото бе изслушано и умозаключение на движимости лица, които позволиха, че той може и да симулира своето заболяване. Самият обвинен изясни на съда, че нееднократно е приемал дружно алкохол, опиати и лека
От две години самичък си ги пиел, без да се съветва с доктор, само че без тях се чувствал по-добре. Последното хапче пил ден преди да пристигна в София. В същото време на своето престояване в хотела пил напълно малко уиски. Момичето е умряло от задушаване, само че по-късно й е породена черепно-мозъчна контузия с бутилка от уиски, а на финала на зверското закононарушение е била прободена в окото с вилица.

Съдът реши да го изпрати в психиатрията в Ловеч, където да му се създадат проучвания. Според движимостите лица не всяко психиатрично заболяване води до безотговорност, написа " 24 часа ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР