Планът за възстановяване и устойчивост е вреден за държавата. Това

...
Планът за възстановяване и устойчивост е вреден за държавата. Това
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Планът за възстановяване и устойчивост е вреден за държавата

Планът за възобновяване и резистентност е нездравословен за страната. Това сподели за предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS Димитър Манолов, президент на КТ „ Подкрепа.

" Според някакви пари ни се предлага да си досъсипем страната, най-много нейната енергетика. Защото в него са планувани всякакви неща, които ще доведат до гибелта на българската енергетика – въглищната такава ", добави още Димитър Манолов.

Според Манолов бихме могли да се откажем парите по Плана - " тези 6-7 милиарда евра и да си запазим енергетиката, която сега ги продуцира в границите на по-малко от година”, безапелационен бе Манолов.

" Твърде допустимо е бюджетът за идната година да бъде одобряван през април-май по време на годината, което е неуместно единствено по себе си “, сподели Димитър Манолов.

Синдикалистът регистрира като позитивни поправките, направени сред двете четения на бюджета, по средствата за образованието, за развиването на предприятията за градския превоз в България, за заплати в Министерство на вътрешните работи, музеите и библиотеките и в Здравната каса.

Това съгласно него обаче е станало за сметка на буферите: „ Сега тези буфери са понижени, завишиха им прогнозата за събираемостта и ще забележим до каква степен ще стигне”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР