„Планът за възстановяване и устойчивост е в Европейската комисия и

...
„Планът за възстановяване и устойчивост е в Европейската комисия и
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Истина или лъжа са думите на Петков, че нов План за възстановяване е предаден на ЕК?

„ Планът за възобновяване и резистентност е в Европейската комисия и тя го преглежда. Днес представител на Европейска комисия съобщи, че Планът, с който разполагат е подаден на 15 октомври 2021 година – това е проектът „ Пеканов”, създаден от второто служебно държавно управление. Правителството на Петков беше определено два месеца по-късно”. Това разгласи Томислав Дончев на брифинг.

Той напомни, че през днешния ден в процедура по блиц-контрол е имал опция да зададе въпроси на министър-председателя за Плана за възобновяване и резистентност и той му е дал отговор, че новата версия е подадена в Европейска комисия и тя го преглежда.

„ Истина или неистина са думите на Петков от през днешния ден, че Планът е предаден на Европейска комисия сега и тя го преглежда? Не обичам евтините политически внушения. Не е хубаво да се лъже, изключително в Народното събрание. Заради това държание ще бъдем принудени да решаваме от в този момент нататък дали всяка дума на премиера е истина или лъжа”, добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР