Планът на председателя на Камарата на представителите на САЩ Майк

...
Планът на председателя на Камарата на представителите на САЩ Майк
Коментари Харесай

Твърдолинейните републиканци се противопоставят на плана за помощ за Украйна на председателя на САЩ

Планът на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън да организира гласувания по отношение на финансирането на Украйна и Израел се сблъска с възходяща опасност, защото членове на неговата Републиканска партия възобновиха опита да го отстранят от поста.

Във вторник конгресменът от Кентъки Томас Маси сподели, че ще се причисли към конгресменката от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн, различен ослепителен републиканец и съдружник на Доналд Тръмп, в прокарването на „ предложение за освобождение “ на Джонсън от председателския пост.

p> Джонсън „ би трябвало авансово да разгласи оставката си “, с цел да може да бъде определен нов ръководител, сподели Маси. Грийн сподели на X, че Джонсън „ обслужва демократите “ и хвърля партията си в безпорядък, като „ ще финансира непознати войни “.

Коментарите пристигнаха по-малко от 24 часа откакто Джонсън разкри проект за гласоподаване за финансиране на Украйна, Израел и други съдружници на Съединени американски щати, евентуален пробив след месеци на републиканска съпротива против нова помощ за Киев.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР