Планът на гръцкото правителство за връщане към нормалността, започващ да

...
Планът на гръцкото правителство за връщане към нормалността, започващ да
Коментари Харесай

Гърция ще облекчи постепенно ограниченията

Планът на гръцкото държавно управление за връщане към нормалността, започващ да се ползва от 10 май, ще се извършва последователно и поетапно, при изискване че кривата на разпространяването на ковид продължава да се изравнява.

Премахването на ограниченията може даже да завърши още през юли, в случай че нещата вървят по проект и няма обновяване на вируса, заяви в. „ Катимерини “, предава БГНЕС.

Индикация за пътя, който следва, даде държавният консултант по въпросите на пандемията и специалист по инфекциозни заболявания Димитрис Циодрас, който предходната седмица оприличи повдигането на ограниченията като път, цялостен със завои, където на някои места лидерът би трябвало да натиска газта, на други – спирачката.
 
Всъщност моделът, създаден от Maximos Mansion в съдействие с специалисти, освен планува, че съществуващите ограничавания няма да бъдат прекъснати по едно и също време, само че и че премахването им няма да бъде „ хоризонтално “. По-скоро връщането към естественото положение ще бъде последователно въз основа на критерии като възраст или интензивност.

По-специално премахването на рестриктивните мерки за придвижване, което се чака да бъде насочна точка, няма да засегне всички в началната фаза. Например има хрумвания за изключване на членове на уязвими групи, в това число възрастни хора, от тази начална фаза, и ограничение на контакта им с членове на дейното население, като техните деца и внуци.

Нещо повече, възбраните за огромни обществени събития, в това число работата на заведенията за хранене и кафенета, ще останат в действие в ранната фаза. Също по този начин премахването на рестриктивните мерки за придвижване в началото ще визира градските центрове.

Ограниченията за пътешестване ще бъдат отстранени след средата на юни или началото на юли, тъй че да има последователно връщане към естественото и на туристическия фронт.

Същата философия ще ръководи повторното отваряне на търговски магазини, заведения за хранене, питейни заведения и други бизнеси, защото ще има времева рамка за унищожаване на рестриктивните мерки. Отварянето на молове, кафенета, заведения за хранене и нощни клубове да вземем за пример няма да се случи в началната фаза. 
 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР