План Б идва, когато се изчерпи план А. Продължават, на

...
План Б идва, когато се изчерпи план А. Продължават, на
Коментари Харесай

Борисов: Аз ли накарах Нинова да подаде оставка

План Б идва, когато се изчерпи проект А. Продължават, на български - пазарлъците, по европейски - консултациите. Стоим като партия победител зад избора на ръководител на Европейска комисия. Надали ще се договорим довечера, само че консултациите ще продължат. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел.

" Кристалина (Кристалина Георгиева - бел. ред.) се върти като име, само че има още претенденти. Решението на ЕНП е да поддържаме Вебер, само че какво ще се случи - ще забележим. Снощи приказвах с Мишел, в късни доби. Каза, че би бил добър претендент. Тимерман също е приказен началник, само че тяхната партия е втора ", показа още министър председателят.

" Всяко изявление през днешния ден е неверно, погрешно, авансово, преждевременно и бъбриво. Аз не съм подобен човек. Вижте какъв брой постове имаме. Затова, като ЕНП, споделяме, че имаме време. Спечелили сме изборите и си стоим на позицията. Не забравяйте, че ЕЦБ има нов началник. Тези съвещания вървят по всички позиции, с цел да може в този хетерогенен парламент да бъдат определени най-хубавите. Има излъчени договарящи, които работят. Вчера на обяд приказвах с Туск, знам кои са претендентите му, само че е неуместно да го разясня в този момент ", добави Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР