Пламен Тодоров от Монтана твърди, че е подложен на системен

...
Пламен Тодоров от Монтана твърди, че е подложен на системен
Коментари Харесай

Пламен Тодоров от Монтана: Подложен съм на системен тормоз от служители на ИАРА

Пламен Тодоров от Монтана твърди, че е подложен на систематичен тормоз от чиновници на ИАРА. 52-годишният мъж пристигна в редакцията на организация BulNews с молба за помощ.
По негови думи предишния петък, към 9.30 часа, той е пиел кафе с двама свои познати пред магазин „ Жизел “ в Монтана. Тогава пристигнали двама чиновници на ИАРА, с цел да му връчат актове за противозаконен улов. По негови думи те били от прекъснато досъдебно произвеждане от прокуратурата в Лом.
„ Отказах да взема актовете, след което двамата инспектори започнаха да ме наскърбяват. Единият от тях – В. С. ме удари по лицето. Koлегата му съумя да го укроти, качиха се в джипа и си потеглиха. Приятелите ми станаха очевидци, а незабавно по-късно подадохме и сигнал до 112 “, сподели пострадалият пред наш кореспондент.
По негови думи В. С. е контрольор в ИАРА от 2017 година и от встъпването му на служба тормози и други риболовци. Пламен описа, че преди 2 години той счупил стъклата на кола на различен гражданин на града и нарязал гумите, а по-късно взел и акумулатора.
„ Той се усеща недостижим, прави каквото пожелае “, добави още Пламен.
Потърпевшият е подал тъжби в полицията и в Районната прокуратура в Монтана и показа, че чака дейности от органите на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР