Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха арестувани

...
Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха арестувани
Коментари Харесай

Дамбовеца: ГЕРБ пищи от полицейско насилие. Същите тези, които отгледаха Цветанов

Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха задържани при конфликтите пред Народното събрание при започване на септември по време на антиправителствените митинги. Той се пробва да вкара служителите на реда, които са го арестували по време на митингите.

Прокуратурата ме съди мен и беше доста забавно да бъдеш в залата и да видиш. Според специалистите аз и Димитър сме имали на главата 18 служители на реда. Някои от тях настояват, че са бити. Полицаите разясняват, че са жертва, а това са служители на реда от Плевен и са жертва. А бойковите мекерета от Делта Гард ги крият, това са 4-5 индивида. Ще има дело на второ четене. Маскираните като служители на реда от Делта Гард са скрити. Тези битите не идват. Твоят другар от Банкя стои пред камерите и следи митинга и разпореждат да ме бият. Това разяснява предприемачът Пламен Стоянов – Дамбовеца в ефира на ЕВРОДИКОФ.

" През тези 12 години, в които Борисов управляваше, забавни неща стават. ГЕРБ към този момент пищи от полицейско принуждение. Същите тези, които отгледаха Цветан Цветанов и всички свинщини, които са забравени. Осъдих ги в Страсбург, делото беше признато да се гледа като предпочитана, а по-късно като пилотна ", сподели още Дамбовеца.

Припомняме, че Дамбовецът беше задържан и по време на интервенция „ Октопод “ през 2010 година, само че по този начин и не беше съден.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР