Пламен Петрова е била интубиранa, но това не я е

...
Пламен Петрова е била интубиранa, но това не я е
Коментари Харесай

Вирусът уби 22-годишната студентка по право Пламен Петрова

Пламен Петрова е била интубиранa, само че това не я е избавило

Жестока покруса почерни Сунгурларе. Ковид погуби най-слънчевата служителка на Общината – Пламена Петрова. Тя е издъхнала през вчерашния ден в клиника в Турция, едвам на 22 години, оповестиха нейните близки, съобщи Флагман. 

Пламена се е заразила с вируса след Нова година. Няколко дни се е лекувала вкъщи, само че положението й доста бързо се влошило и е приета в болница в МБАЛ-Карнобат. Опитите на лекарите да подобрят положението й не са дали никакъв резултат, Пламена е била със сатурация 70 и околните й са решили да я реалокират в клиника в Турция. Транспортирана е с кола за спешна помощ в клиника в южната ни съседка. Там също обаче не са съумели да я стабилизират. Интубирана е, като 2 часа по-късно е издъхнала. 

Младата жена е била студентка в София, учела компетентност „ Право “, фантазията й била да стане правист. Междувременно е работела и в Община Сунгурларе в отдел „ Административно правно обслужване на популацията “. Била извънредно дейна и дейна. 

Поклонението пред тленните остатъци на Пламена ще бъде вторник, 25 януари. 

От Община Сунгурларе изрекоха съболезнования към околните на младата жена „ Всички скърбим за Пламена Петрова, която беше част от Община Сунгурларе – експерт АПОН. Споменът за нейната толкоз млада и нежна душа вечно ще остане в сърцата ни. Споделяме тъгата на фамилията за този млад загубен живот. Общинска администрация-Сунгурларе изрича откровени съболезнования на фамилията, околните и приятелите на Пламена. Нейната усмивка ще бъде с нас! Поклон пред светлата й памет! “, пишат от кметството. 

Съболезнования изрича и ръководителят на Общинския съвет Ружди Хаджен.

„ От мое име и от името на Общински съвет Сунгурларе, изричам своите откровени съболезнования на фамилията и околните на 22-годишната Пламена Петрова, която беше част от Общинска администрация-Сунгурларе. Поклон пред светлата й памет! “, написа в обществените мрежи Хаджен. 

„ Ей по този начин ще те запомня, блага. Светла да е паметта ти! Толкова доста фантазии и борбеност, само че Господ първо положителните хора прибира при себе си, прекомерно рано за жал. Нищо няма да е същото без теб, ще те носим постоянно в сърцата си. Почивай в мир, благо прелестно момиче “, написа някогашният народен представител Галя Желязкова във фейсбук - една от най-близките приятелки на Пламена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР