Пламен Моллов не се яви за изслушване в Комисията за

...
Пламен Моллов не се яви за изслушване в Комисията за
Коментари Харесай

Пламен Моллов не се яви за изслушване в Комисията за борба с корупцията

Пламен Моллов не се яви за чуване в Комисията за битка с корупцията в Народното събрание за изтеклия запис по проблема " Капитан Андреево ".

От няколко дни телефоните му са изключени. От комисията са изпратили писмо до университета в Пловдив, където Моллов преподава със питане. От там са дали отговор, че от през вчерашния ден Пламен Моллов е в отпуск до края на юни.

В комисията не се яви и шефът на Агенцията по храните професор Даскалов, защото е на служебна командировка в чужбина.

" Разбрах през вчерашния ден, че внезапно внезапно е излязъл в отпуска, доколкото разбрах, само че това не е опрощение, защото по конституция член 80 споделя, че всички жители са длъжни да оказват подпомагане и да се явяват на комисиите към Народното събрание. Това е обвързване не по закон, а по конституция. Въпреки това се колебая че господин Моллов ще се яви. При състояние, че беше се появил в един запис да предлага " документи ", най-вероятно се тормози от въпросите, които ще му зададем и надлежно следствията, които биха произлезли от тези негови дейности ", съобщи Константин Бачийски, народен представител от Политическа партия.

Според него това не е предадено на прокуратурата, той съобщи, че диалога са осведомени ГДБОП и другите служби, само че след събиране на задоволително доказателства казусът ще бъде предаден на прокуратурата.

Вижте още в директното включване на репортера Зоя Велинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР