Пламен Константинов е помогнал на много играчи и всички са

...
Пламен Константинов е помогнал на много играчи и всички са
Коментари Харесай

Георги Сеганов: Всички са щастливи, че Пламен Константинов отново е начело

" Пламен Константинов е оказал помощ на доста играчи и всички са щастливи, че той е треньор. " Това сподели разпределителят на националния тим по волейбол Георги Сеганов в извънредно изявление за bTV .

Той се срещна с екипа ни в Полша, минути след успеха на своя Катовице с 3:2 като посетител на СКРА Белхатов.
 Николай Николов разгласи дали е приказвал с Пламен Константинов за националния тим Николай Николов разгласи дали е приказвал с Пламен Константинов за националния тим
" Новият остарял треньор има своя философия за волейбола, която новите в тима би трябвало да схванат ", добави плеймейкърът.

Играчът е на мнение, че за националния тим по волейбол следва значима година. Тимът ще играе в Лигата на нациите, на европейско състезание и на олимпийска подготовка.

" Имаме всички шансове на европейското състезание. В първата фаза ще сме домакини във Варна и това, че играем тъкмо в този град, е огромно преимущество. Много момчета играят в мощни шампионати и мисля, че в случай че всеки даде всичко от себе си, ще реализираме положителни резултати ", сподели още Сеганов.

" Първенството на Полша е доста мощно. Конкуренцията е голяма, атмосферата на всеки мач е отлична и е наслаждение да играя тук ", прям е разпределителят.

btvsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР