Пламен Георгиев, председател на бъдещия мегаорган за борба с корупцията,

...
Пламен Георгиев, председател на бъдещия мегаорган за борба с корупцията,
Коментари Харесай

Пламен Георгиев отрече да е разследвал телефонни разговори за Мишо Бирата

Пламен Георгиев, ръководител на бъдещия мегаорган за битка с корупцията, отхвърли информацията от последните дни, чее разследвал телефонен диалог сред премиера Бойко Борисов и починалия някогашен началник на Митниците Ваньо Танов по адрес на също починалия Михаил Михов - Мишо Бирата..

" Това е подправена вест. Аз в никакъв случай и по никакъв мотив не съм разследвал този диалог, тъй като той не е бил докладван на мен или моя екип, съобщи Георгиев пред Би Ти Ви. - Ние проверяваме данни за корупция в митницата. След привършване на следствието се откри, че няма корупция по високите етажи. Разбира се слушахме Ваньо Танов. Но няма диалог с премиера Борисов. Месеци след привършване на делото се появи подобен диалог в медиите. Събрах екипа и ги попитах " Колеги, имаме ли подобен диалог ". Те ми споделиха, че нямаме ", съобщи Георгиев.

" При нас като информация беше пристигнало следното: " Проведен диалог сред Ваньо Танов с непознато лице, мъж, по служебна тематика, по отношение на лице, наречено Мишо Бирата ". Имаме такива десетки хиляди диалози, нямаме целия диалог. Ние не знаем дали този диалог, който изтече в медиите, е същият диалог, който ние имаме записан в това изречение ", изясни Георгиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР