Пламен Димитров: Бюджетът за следващата година е добър Бюджетът за

...
Пламен Димитров: Бюджетът за следващата година е добър Бюджетът за
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Бюджетът за следващата година е добър

Пламен Димитров: Бюджетът за идната година е добър Бюджетът за идната година е добър. Тази оценка за работата на държавното управление даде в студиото на Дарик президентът на КНСБ Пламен Димитров. Шефът на един от двата синдиката огромни синдикати в страната разяснява и абсурда сред вицепремиера Валери Симеонов и майките на деца с увреждания. „ Недопустими са тези думи, само че не ние,а различен би трябвало да му изиска оставката “, разяснява още Пламен Димитров.
 
Ето какво още сподели президентът на КНСБ в предаването " Седмицата ":
 
Този бюджет от наша позиция в действителност е добър, тъй като преразпределя сериозен запас и дава опция, първо, да бъдат събрани повече доходи без да се усилват налозите. С към 4,6 милиарда повече от предстоящото осъществяване през тази година ще бъдат събрани. Освен дава опция да бъдат изхарчени надлежно 5,8 милиарда повече.
 
Но и процентът на преразпределените пари се подвига. Дълги години се говореше, че България върви добре към по-нисък % на преразпределение през бюджета, 34% минната година, 38% от Брутният вътрешен продукт в този момент - с 4% повече работодателите споделят, че това е неточност.
 
Не е 4% в действителност. Ако гледаме какъв брой ще бъде осъществяването в бюджета на 2018 година, 36% ще бъдат по отношение на брутния артикул за тази година.
 
Цялото изявление може да чуете в
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР