Пламен Денчев, познат на зрителите от музикалното риалити X Factor,

...
Пламен Денчев, познат на зрителите от музикалното риалити X Factor,
Коментари Харесай

Често мечтите водят към самота - една песен за невъзможната любов

Пламен Денчев, прочут на феновете от музикалното риалити X Factor, показа своята втора независима ария "Имахме цялото време ".

Пламен е участник в първи сезон на X Factor, вокален възпитател в последните три сезона на шоуто и член на групата Funky Miracle.

Музиката на новата му песента е негова, а текстът е основан по стихотворение на Ива Янкулова.

Както постоянно се случва в любовта, "Имахме цялото време " споделя за сложността в връзките сред двама души и невъзможността да бъдат дружно.

Видеото към песента е снимано в изоставени казармени пространства. Наложило се екипът да ремонтира част от стаите, с цел да ги приготви и да снима сцените в цялостен контрастност - красиви фрагменти и разхвърлени места, символизиращи предишното.

"Разрушените пространства допълниха чувството за разпад в връзките ", споделя Пламен.

Той се занимава с музика от дребен. На 9 година стартира да свири на пиано.

Участвал е като артист в поп-рок обединения (група Sky), както и в бандата Voice of Boys - артикул от първото издание на X Factor Bulgaria.

Сред артистите, с които е работил, са Funky Miracle, с които издава албум в края на 2017 година, Поли Генова, Сантра, Миленита, Рафи и други

Чуйте новата ария на Пламен тук:



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР