Плажовете Корал, Кара дере и Паша дере вече са част

...
Плажовете Корал, Кара дере и Паша дере вече са част
Коментари Харесай

Плажовете Корал, Кара дере и Паша дере вече са част от мрежата Натура 2020

Плажовете " Корал ", " Кара дере " и " Паша дере " към този момент са част от предпазените зони от мрежата " ". Там се не разрешава строителството, реши служебното държавно управление.

Към тези територии има интерес от огромни американски компании за фотоси на кино продукции, разгласи служебният министър на екологията:
 Първа огромна победа: Спасение за дивите плажове Първа огромна победа: Спасение за дивите плажове
Голямото задоволство на публицистиката от време на време настава сега, в който няма какво да напишеш и не ти се постанова. Лично отклонени...

" Естественото Черноморие не е елементарна стока, която може да се продаде. Освен за стопанската система, през днешния ден благодарение на моите сътрудници аз направих и огромна стъпка към развиването на международната и филмовата промишленост - да си снимат и сюжетите върху омайните естествени естествени кътчета на Черноморието, които през днешния ден ние ги лишихме от застрояване. "

Своята поддръжка за работата на Личев разгласи и министърът на стопанската система:

" Ако желаеме да развиваме туризъм с висока добавена стойност, той не може да бъде стена от хотели по дюните на българското Черноморие. Толкова доста хора желаеха това да се случи... За първи път имаме министър, който в действителност е тук да пази екологията ".

 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР