Плажните емоции завладяха Sofia Ring Mall. Огромен пясъчен октопод, дело

...
Плажните емоции завладяха Sofia Ring Mall. Огромен пясъчен октопод, дело
Коментари Харесай

Огромен пясъчен октопод носи плажни емоции в Sofia Ring Mall

Плажните страсти превзеха Sofia Ring Mall. Огромен песъчлив октопод, дело на известния ваятел Антон Цонев, чака посетителите на комерсиалния център за летни срещи до края на август.

Освен неповторимото чувство за плажни завършения в града, атрактивната пясъчна фигура, акостирала на равнище 0 в мола, ще носи и други приятни изненади на посетителите. Всеки, който даде име и разгласява фотография с октопода под специфичния пост във фейсбук страницата на Sofia Ring Mall, може да си завоюва премия.

Пясъчният октопод, свежи летни оферти с до 70% понижение в магазините, бар за летни коктейли и други идни активации вършат мола в полите на Витоша едно от най-предпочитаните места в столицата. Всичко това затвърждава задачата на комерсиалния център да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки концепцията за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, предлагащи голямо многообразие от фешън оферти на топ марки, Sofia Ring Mall се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР