Плажът на Никопол се превръща в една от атракциите на

...
Плажът на Никопол се превръща в една от атракциите на
Коментари Харесай

Плажът на Никопол се превръща в една от атракциите на крайдунавския град

Плажът на Никопол се трансформира в една от атракциите на крайдунавския град. Златист пясък, необятна линия и хладина, която идва от реката, притегля от ден на ден поданици на града и туристи. Снимки от атрактивното място за няколко дни станаха шлагер в обществените мрежи.

От общината са се постарали да облагородят плажа, който очевидно се поддържа чист. Оформени са места за фотоси, а посетителите минават под самобитна арка, с цел да стъпят на топлия пясък.
 Българска телеграфна агенция
Искаме да покажем, че Никопол е забавно място за разходки, за туризъм, тук има какво да се види, сподели пред Българска телеграфна агенция кметът на общината Ивелин Савов. 
 Българска телеграфна агенция
По самодейност на общинската администрация през това лято на плажа се състояха две събития, които привлякоха стотици посетители на града. АТВ събор и кръг от националния шампионат по водомоторен спорт доведоха в Никопол търсачите на мощни страсти и висок адреналин. 
 Българска телеграфна агенция
Важно е да се знае, че къпането в река Дунав в този сектор е неразрешено. Поставени са и осведомителния табели, спасители на плажа няма. Това обаче не пречи всеки, който пожелае да направи една друга разхода, да избере Никопол и да се наслаждения на гледката от брега на Дунав.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР