Плажът е онлайн резервиран! Това се оказва нова мода на

...
Плажът е онлайн резервиран! Това се оказва нова мода на
Коментари Харесай

Пак Черноморски истории: Сигнал за онлайн резервация на плаж, но не точно

Плажът е онлайн запазен! Това се оказва нова мода на Черноморието ни, покрай комплекс " Дюни ". Това споделя Стефан Баев пред Нова телевизия, който е опитал да иде на плаж с жена си, по думите му.
Генералният шеф на " Дюни резорт " Николай Янков разясни, че няма прекъсване на достъп до плажа, а единствено до комплекса и за там има специфичен вход. " Да, с цел да се влезе в комплекса човек би трябвало да има резервация, с цел да употребява услугите на комплекса, само че за плажа няма такова нещо. Плажът е свободен, всеки може да влезе, да си сложи чадъра на свободната зона и както са му споделили, малко по-нагоре ще го посрещне различен сътрудник, ще го настани ", сподели Янков пред БНР.
Баев призна, че фактически е предизвестен за влизането през единия вход, само че показа, че останал с чувството, че еднодневните туристи не са добре пристигнали, освен това освен в този случай. Той увери, че служителят, който го е предизвестил, е бил доста общителен. Но Янков не се съгласи, като съобщи, че има свободна зона, по-близо до мястото, където може да се паркира. Той увери, че е изработен инструктаж на чиновниците на комплекса, че има единствено олинклузив част.
Изпълнени са всички условия на Министерството на туризма, а българите са мечтан посетител в комплекса, безапелационни са от управлението. В момента 700 наши летовници отдъхват там. Миналата година дневно е имало по 1 400 българи. Тази година цената на чадър и шезлонг е по 4 лв.. Плажът на " Дюни " е притежател на " Син байрак ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР