Плъхове с размерите на котка плъзнаха из Бургас, след като

...
Плъхове с размерите на котка плъзнаха из Бургас, след като
Коментари Харесай

Плъхове, огромни като котки, налазиха Бургас

Плъхове с размерите на котка плъзнаха из Бургас, откакто бе разрушена основата на остарялата немска болница, намираща се на ул. „ Св. Св. Кирил и Методий” в морския град , алармира ужасяващ свидетел, представен от "Флагман ".

След започването на градежа на модерната библиотека, която ще се издигне върху площта на бившето немско учебно заведение, от дълбините на карето почнала да се появяват всевъзможни твари, което обезпокоява живущите по прилежащите улици в региона.

Директорът на Дезинфекционната станция в Бургас – инж. Нели Бойчева разкри какво е ситуацията:
„ Има сигнали от жители, които живеят наоколо и надлежно взехме ограничения и зоната към Немската болница, по-специално шахтите са обработени. Започнахме канална дератизация в целия град. Това е слагането на примамки в събирателни, колекторните и дъждовните шахти, за умъртвяването на гризачите”, изясни инж. Бойчева.
Тя увери, че мишките с огромни размери не са рискови за популацията и няма заплаха от инвазионни и инфекциозни болести. По думите й експертите от станцията са заложили задоволително примамки, с цел да се оправят с казуса.

„ Заложили сме голям брой клопки. Това са водоустойчиви блокчета, които се слагат в шахтата, даже да има вода, те са с парафин, плуват на повърхността и надлежно плъховете, които знаете са положителни плувци, могат да си ги хапнат от тях.

След което до няколко дни получат вътрешни кръвоизливи, само че не умират на повърхността. Те умират подземен, като търсят вода за пиянство, това е правилото на тези примамки, които поставяме”, добави още инж. Бойчева.

Според хората, които живеят в региона плъховете били толкоз огромни, че плашели гларусите, които са всеядни и даже налитат на дребни котета. Големината на гнусните твари варирала от 500 до 750 грама, описа очевидци.

Сградата и основите й бяха "натоварени " с тежка негативна сила през предишния век. Според езотерици решението това място да се трансформира в библиотека било най-правилното, с цел да се почисти тежката карма.


Сградата е разрушена до кота 0
Припомняме, че през средата на август т.г. постройката на бившето немско учебно заведение бе изцяло съборена, а на нейно място напълно скоро ще се появи супер първокласна библиотека, комбинирана с модерната визия и софтуерно развиване за 21 век.

Новата структура ще има стъклена фасада, част от дворното пространство ще се трансформира в самобитен кампус, с амфитеатрална структура по средата. Ще има и под земята паркинг, към който ще се влиза от страната на ул. „ Средна гора”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР