“Плъха иска да уволни шефа на ДАНС, но преди това

...
“Плъха иска да уволни шефа на ДАНС, но преди това
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Плъха иска да уволни шефа на ДАНС, но преди това май ще уволнят него

“Плъха желае да уволни шефа на ДАНС, само че преди този момент май ще уволнят него.А цялостен министър е застрашен от Киро и Божанов поради корупцията им. ” Това написа във фейсбук Богомил Бонев.

“Плъха желае да уволни шефа на ДАНС, само че преди този момент май ще уволнят него ”

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

Плъха желае да уволни шефа на ДАНС, само че преди този момент май ще уволнят него. А цялостен министър е застрашен от Киро и Божанов поради корупцията им, назначена му е специфична защита, само че този Плъх досега не е намерил време да приказва с министъра.

“Искам оставката на шефа на ДАНС ”

 Това сподели по-рано на ексклузивен брифинг министър председателят Николай Денков.

“Работим в нова среда на вътрешнополитически и външнополитически фактори, които изискват цялостна съгласуваност и доверие сред държавното управление и управлението на ДАНС. Такава сега няма и това е реалност, който стана явен за всички, сподели Денков.

“Правителството е това, което координира работата на службите. Това, че е изгубено доверието, е проблем на управлението на ДАНС “, добави министър председателят.

“Изпратих стимулирано предложение да президента ”

“Пламен Тончев остава отпред на ДАНС, до момента в който то не бъде подписано. Подготвил съм стимулиран отчет, персонално споделих на президента, че има проблем. Ако господин Тончев беше освободил заместника си, може би диалогът щеше да бъде по-различен ”, акцентира Денков.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР