Плачът е сред начините ни за изразяване на чувства. Проливаме

...
Плачът е сред начините ни за изразяване на чувства. Проливаме
Коментари Харесай

Ако сънувате, че някой плаче...

Плачът е измежду методите ни за изложение на усеща. Проливаме сълзи, когато сме тъжни или при трогване. Но какво значи, в случай че сънувате, че някой плаче? Ето някои чести тълкувания на сходни сънища.

Сънувате, че плачете

Сънят, в който вие плачете, демонстрира, че в действителния живот потискате страстите си. Сълзите са знак, че се намирате в сложен стадий, изпълнен напрегнато. Може би се постанова да се разделите с нещо или да вземете значимо решение. Периодът е сложен за вас, само че евентуално не желаете да го признаете или ви е боязън да покажете уязвимост. Затова вашето подсъзнание конструира сходни кошмари. Ако сънувате, че плачете от наслада, това е симптом, че би трябвало да вярвате повече на интуицията си.

Сънувате, че различен плаче

Ако в съня ви се появи просълзен човек, евентуално това е вашата гузна съвест, която се обажда, тъй като смятате, че сте предизвикали щета на някого. Чувството ви за виновност поражда у вас безпокойствие и по време на сън. Помислете имате ли неуредени сметки с човек към вас и поискайте опрощение, в случай че сте се постъпили погрешно.

Сънувате рев

Ако сънувате, че някой плаче, само че не можете да видите кой, а единствено чувате звуците, това демонстрира, че не познавате себе си добре. Има една голяма част от вашата персона, за която даже самите вие не подозирате. Сега е моментът да преоткриете себе си. Разберете какво ви харесва и в какво сте положителни. Вероятно притежавате голям брой заложби, за които даже не си давате сметка. Трябва да методите по-осъзнато към личното си Аз. Ако не поработите в тази тенденция, в никакъв случай няма да разберете на какво сте способни.

 Мъж плаче насън

Сънувате някогашен сътрудник да плаче

Такъв сън демонстрира, че изпитвате виновност за вашите завършили връзки. Вероятно раздялата е настъпила по ваша самодейност. Намерете по какъв начин да се помирите освен с някогашния си сътрудник, само че и със себе си.

Сън за плачещо дете

Сънят за плачещо дете може да се преглежда като вашето лично Аз, което страда, тъй като живее в незадоволство. Или най-малко по този начин считат психолозите. Според националните съновници пък такова съновидение може да вещае и поява на нов член на фамилията.

Ако сънувате, че другар плаче

Такъв сън в действителност е израз на вашето стеснение да поискате помощ от другар. Не се опитвайте да решавате всичко сами. Има на кого да разчитате!

Вижте и други тълкувания на сънища.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР