ПКП – според Бойко Борисов, или Цвета Караянчева, според документите

...
ПКП – според Бойко Борисов, или Цвета Караянчева, според документите
Коментари Харесай

Теория за водния произход на някои мъченици. Парламент или Кунсткамера?

ПКП – съгласно Бойко Борисов, или Цвета Караянчева, съгласно документите за идентичност, продължава да е ръководител на Народно събрание. На подобен парламент, подобен ръководител. Болшинството в Народното събрание и гласувало доверие. Общественото доверие обаче към институцията е 15%, спорез Галъп – през август. Към днешна дата в случай че събере 10 – ще е същинско знамение.
Тези хора в действителност ли те защитаваха непринудено? Значи са идиоти! – перефразирана мисъл на серж. Кайлон от известната видеоигра.

Цвета Караянчева е един заслужен човек, мощна жена и лидер на битката против монополизирането на Кърджали от Движение за права и свободи. Това написа в декларация на ГЕРБ-Кърджали в отбрана на ръководителя на Народното събрание. Още пламенни и горещи думи съдържа писмото от окръжния комитет на партията. Декларацията бе огласена ден преди дебатите по поисканата оставка на Караянчева от парламентарните групи на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

„ След дъжд качулка “ и „ Сетила се Мара да се побара “ – споделя народът. Ако от ГЕРБ в Кърджали, а и изобщо всички в ГЕРБ, желаеха да защитят Караянчева, трябваше да го създадат, когато гръмна записът с диалога сред премиера и вицето Дончев, в който Борисов я назова „ елементарна кърджалийска п…а “. Тогава трябваше да избавят нейното и своето достолепие, нейната и своята чест. Не ги избавиха – не че им трябват…

Славчо Атанасов от Вътрешна македонска революционна организация пък напълно се изпусна и съобщи в пленарна зала, че отстраняването на Караянчева от поста, щяло да я трансформира в мъченица. Мъченик е човек, който непринудено се подлага на страдания, гонения и гибел поради изповядване на избрани възгледи. За какви тъкмо възгледи се бори ПКП? Атанасов обаче не стопира дотук и добавя, че Караянчева не била корумпирана и не крадяла. И какво излиза бе, Славчо? Че всички останали в Народното събрание са корумпирани и крадливи, единствено Цвета не е и би трябвало да е началник? Колко искрено. И в случай че Атанасов е очарован от Караянчева, че не краде и не е корумпирана, за какво не каже от трибуната мнението си за чекмеджето с милионите, златните кюлчета и револвера?

Освен това е известно, че лаборатории в Съединени американски щати и Франция потвърдиха, че записите с нейно " присъединяване " са достоверни. Това родолюбец Славчо и другит бранители на крепостта " Цвета " да го знаят.

След днешния спор и завихрилите се случки към Караянчева в частност и ръководството като цяло през последните седмици човек стартира да си задава въпроса: От какво са произлезли някои типове? Тия в Народно събрание да вземем за пример.

Дарвин държи на еволюцията през маймуната - та до Homo Sapiens.

В нашия случай обаче доста евентуална наподобява теорията на учения Ян ван Хелмонт през XVII век, който твърдял, че за три седмици независимо е сътворил мишки. Успял с мръсна риза в мрачен долап и шепа пшеница. Бил сигурен, че решаващо значение в производството на мишки има… човешката пот. Именно тя, съгласно Ван Хелмонт, е „ виталната мощ “, караща да се зараждат живото и неживото. Със синя риза и пот по метода на Ван Хелмонт Борисов създаде голям брой мишки. Доказателствата са пред очите ни...

Не е за подценяване и Теорията за водния генезис. Биологът Алистър Харди твърди, че хората са произлезли от водни същества. Доказателство за това е маймуната амфибия (хидропитек), която живее във вода и рядко излизала на сушата. Там постоянно търсела малко вода, без която не можела. Което разкрива връзката на Цвета Караянчева с кофите… Освен това Кърджали от дълго време се е прочуло с водното си огледало... Нищо инцидентно няма, да знаете.

Народно заседание или Кунсткамера* - това е въпросът.

Д-р Димитър Попкутуев

*Кунстукамера - Музей в Санкт Петербург, основан от Петър I, в който са събрани естествени аномалии от целия свят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР