Пийт Сандифорд сподели кадър на рядко вижданата си съпруга, докато

...
Пийт Сандифорд сподели кадър на рядко вижданата си съпруга, докато
Коментари Харесай

Пийт Сандифорд от Channel 4 Gogglebox позира с рядко срещана „прекрасна“ съпруга след изпълнена със събития година

Пийт Сандифорд показа кадър на рядко вижданата си брачна половинка, до момента в който щастливата двойка подвига тост за края на 2023 година в навечерието на Нова година.

Звездата от Gogglebox и брачната половинка му Пейдж Сандифорд се любуваха на изпълнена със събития година, с помощта на това, че двойката станаха родители за повторно през юни, когато приветстваха щерка си на бял свят.

В Instagram в неделя майката на две деца Пейдж показа сладка фотография на себе си и Пийт, позиращи до коледно дърво, до момента в който се приготвят да посрещнат новата година.

„ Първа и последна обява за 2023 година “, написа Пейдж, до момента в който надписваше изображението за своите 14 900 почитатели. Гордият брачен партньор Пийт по-късно разгласява още веднъж актуализацията на Пейдж в своите истории в Instagram в навечерието на Нова година, добавяйки шеговито: „ Оставам безсънен след 10 [емотикони с нервно лице]. “

„ Толкова прелестна двойка! Надяваме се да имате невероятна 2024 година “, разяснява един почитател към сладката фотография на двойката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР