Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам. Два

...
Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам. Два
Коментари Харесай

Окървавиха Курбан Байрам! Барманът на Gold Night Club-Гоце Делчев с разрязано ухо след зверски бой в дискотеката! Братовчеди се сбиха след игра на комар, единият в болница

Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам. Два случая с потърпевши подвигнаха на крайник полицията в Гоце Делчев. Тази нощ малко след 3 часа е подаден сигнал от дискотека "Gold Night Club ", благосъстоятелност на Станислав Шапков, за сборичкване сред 2-ма от село Осиково и бармана на клуба. Нападателите били очевидно пияни и нанесли свиреп побой на бармана, който е с разрязано ухо и контузии по главата.

Барът се намира на втория етаж и защитата не видяла случилото се, което станало безусловно са броени минути. Единият от нападателите влезнал зад бара и с нож разрязал ухото на бармана.

Докато защитата се усети и барманът потърси помощ, побойниците избягали от мястото на случая, само че час по -късно са задържани и сега служителите на реда от Гоце Делчев работят със арестуваните Фикрет Джалев и Мусти Пиргов от село Осиково, общ. Гърмен.

Пак нощес след порядъчно количество алкохол се сбили двама братовчеди в хаджидимовското село Абланица.

Конфликтът зародил при игра на комар, скарали се и единият блъснал с всички мощ другият на земята, при рухването 42-годишен е потърпевш съществено. Той е в болница със счупени ребра.

С. Стоянов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР