Пиянде №1 на Холивуд Чарли Шойн, който твърди, че е

...
Пиянде №1 на Холивуд Чарли Шойн, който твърди, че е
Коментари Харесай

ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ? Пияндето Чарли Шийн в болница - пребит е от съседката си

Пиянде №1 на Холивуд Чарли Шойн, който твърди, че е изтрезнял от 6 години, е в болница с тежки контузии. Не става въпрос обаче за разгулен скандал а за идиотска съседска драма, по-подхидяща за крайните квартали на Търговище.

Съседка на артиста почукала на вратата му и откакто той отворил почнала да го пердашидуши, оповестиха от полицията в Лос Анджелис за клюкарската платформаTMZ.

47-годишната жена влезнала в щурм, насинила физиономията на артиста и даже раздрала ризата му, а след нападението се отдръпнала и се прибрала. 

Медици отишли до дома на Шийн и го пратили в болница за обзор, само че по-късно той незабавно бил освободен.

Шийн няма концепция какво може да е провокирало гнева на съседката му, само че очевидно това не е първият им конфликт. Актьорът сподели пред органите на реда, че има вяра, че дамата се е изпикала върху колата му наското.

Преди случая с душенето и раздраната риза дамата постоянно изхвърляла боклука си пред вратат на Шийн. Жената е арестувана в дома си и е арестувана за нахлуване със смъртоносно оръжие и  влизане с щурм. 

Все още не е ясно какво е предизвикало съседската война, само че се допуска, че в предишното Чарли и дамата може да са имали интимна връзка. При това от желания тип на артиста - чукаш и бягаш.

Този път обаче Шийн си е направил неверно сметката и попаднал на отмъстителна психарка. Актьорът три пъти е съден за принуждение над дами, само че този път май си е намерил майстора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР