Пияната Белослава, както мнозина вече я наричат, проговори за първи

...
Пияната Белослава, както мнозина вече я наричат, проговори за първи
Коментари Харесай

ПОЗОР: Вижте реакцията на пияната Белослава след ареста й вчера!

Пияната Белослава, както мнозина към този момент я назовават, проговори за първи път след вчерашния си арест. Знаем, че точно на рождения си ден, късно вечерта, тя се качила пияна на колата си и потеглила измежду нощите, рискувайки да убие хора по пътя си.

Вчера, измежду бял ден, в Пловдив 13-годишно момиче бе убито пред очите на майка му от безхаберна шофьорка, която все пак не е пила, та представете си риска от алкохола в добавка.

Слава Богу, че Белослава е била спряна бързо от инспекция на полицията и е била закопчана, преди да попилее почтени хора. След всичко това обаче и след акциите " Не карай пил ", на които самата тя е била лице, певицата написа една пет реда в мрежата, отнемай къде...

В тези редчета тя просто смънка, че такова нещо не й било присъщо и доста се извинявала на околните си и на своите правилни почитатели. " За моя неволя, само че и за мой урок, си претърпявам всички нужни последици. Много ви благодаря за поддръжката в този миг и ви се оправдавам още веднъж ", написа Белослава.

И очевидно счете, че това ще е задоволително, с цел да я потупат по къдравата главичка и да й кажат - но, няма нищо, обичаме те... Не! Мрежата завря и даже известни лица като Иво Танев обявиха твърдо, че Белослава би трябвало да лежи в пандиза, даже повече от " елементарните " хора, тъй като е известна и дава образец. А даваш ли образец, носиш тройно по-голяма отговорност.

 

Тагове: белослава Иво Танев пияна пияната Белослава полиция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР