Пияна и дрогирана млада жена удари три паркирани коли тази

...
Пияна и дрогирана млада жена удари три паркирани коли тази
Коментари Харесай

Пияна и дрогирана шофьорка помете три коли в Шумен

Пияна и дрогирана млада жена удари три паркирани коли тази нощ в Шумен.

След случая 28-годишната шуменка избягала, само че незабавно е открита от полицията и арестувана за 24 часа в полицейския арест. Образувано е досъдебно произвеждане.

Минути след среднощ дрогираната жена не съумяла да вземе ляв завой с мощната си кола и блъснала три паркирани коли на ул. " Тича ". Първият ударен автомобил се блъснал в бетонен електрически дирек, вторият - в противопожарен кран. На третата кола е счупено огледалото за назад виждане.

Ето какво сподели един от пострадалите пред Българска национална телевизия: " Чу се заплашителен звук. Аз скочих незабавно, блъснали са колите. Младото момиче беше в едно БМВ, беше несъответстваща. Не знам какво стана. След това всичките излязоха. Докато дойдат служителите на реда, тя взе документите и изчезна. "

След като служителите на реда открили отговорната за злополуката, я тествали. Била с 1,87 промила алкохол в кръвта и на амфетамини. Жената била зад кормилото в период на насилствена административна мярка.

През месец януари тази година тя е хваната да карала с 1,07 промила и е лишена от правото да ръководи за период от една година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР