Пиян шофьор се вряза с автомобила си в група младежи,

...
Пиян шофьор се вряза с автомобила си в група младежи,
Коментари Харесай

Пиян шофьор помете група младежи на спирка в Братислава, петима загинаха

Пиян водач се вряза с автомобила си в група младежи, чакащи на автобусна спирка в словашката столица Братислава, оповестиха от полицията, представени от FTV Prima. 

Инцидентът е станал нощес на улица " Зочова ". От записите на охранителни камери в региона се вижда по какъв начин на автобусната спирка има доста хора, измежду които и доста възпитаници и студенти.

Четирима младежи са починали на място, а 21-годишно момиче е издъхнало от раните си в болница. Един от очевидците на ужасяващата злополука описа, че водачът е управлявал колата с доста висока скорост - над 120 км/ч. Водачът не е съумял да вземе завой и е връхлетял върху спирката. След това колата е изхвърчала на близо 30 метра от спирката, като се е забила в дърво.

Още петима младежи са тежко ранени и са настанени в болница, като лекарите се борят за живота им. Един от тях е в сериозно положение. 

Словашкият министър на вътрешните работи Роман Микулец окачестви случилото се като " покруса ".

Сред жертвите и ранените има студенти. За някои през днешния ден щеше да е първият образователен ден в университета. Това е покруса, съобщи с отвращение Микулец пред публицисти.

Ако пиете и карате кола, незабавно се превръщате в оръжие, сподели още словашкият министър.

60-годишният мъж е арестуван. Той може да получи от 7 до 12 години затвор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР