ПИЯН шофьор, който почти се блъсна в бордюр, докато децата

...
ПИЯН шофьор, който почти се блъсна в бордюр, докато децата
Коментари Харесай

Пияна жена, която беше четири пъти ограничена за шофиране в нетрезво състояние при бягане в училище, се отклони от затвора, след като каза пред съда, че е „много, много разстроена“

ПИЯН водач, който съвсем се блъсна в бордюр, до момента в който децата бяха взети от учебно заведение, се измъкна пандиза, откакто сподели на арбитър, че е „ доста, доста смутена “.

Rhian Oakes е била четири пъти над ограничаването за шофиране в нетрезво положение, когато се еднала зад кормилото на своя Citroen C1.

The 58-годишна е видяна да криволиче през пътя и съвсем да се блъсна в бордюр покрай начално учебно заведение в Уинсфорд, Чешър.

Полицията я спря към 15:40 ч., когато качваха деца, и видя, че тя беше „ объркана, миришеше на алкохол и говореше неразбираемо “. Законовото ограничаване е 35.

Оукс избегна пандиза, откакто призна, че е карал в нетрезво положение, и вместо това получи 12-месечна социална заповед и 36-месечна възбрана за шофиране.

Тя ще би трябвало да излежи шестмесечна стратегия за лекуване на алкохолизъм, 20 дни рехабилитация и цялостни 150 часа неплатен труд.

Адвокатът й Уенди Шурок бе пледирал: „ Тя е доста, доста смутена от себе си.

„ Моля вас и вашите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР