Пиян шофьор кара 30 километра в насрещното по пътя от

...
Пиян шофьор кара 30 километра в насрещното по пътя от
Коментари Харесай

Заловеният да шофира в насрещното: Помня по едно време, че излизам от пътя. Не се чувствах пиян

Пиян водач кара 30 километра в насрещното по пътя от Малък извор до Хасково и като по знамение не провокира злополука. По-рано денем ви показахме фрагменти,  от рисковото шофиране, снимани от жители. Шофьори са подали и сигнал на незабавния телефон. 

" За мен това беше несъответстващо шофиране. Един тип палач на пътя ", сподели пред Българска национална телевизия Радко Кьосев, очевидец.

Инцидентът е от неделя след обяд. Пияният безусловно принуждава останалите коли да стопират или да отбиват настрана и да влизат в канавката, с цел да не бъдат ударени.

" Помня по едно време, че излизам от пътя. Не се усещах пийнал ", съобщи Ахмед Хасан.

" Защото той безусловно караше в насрещното придвижване, против идващите коли и се разминаваха на косъм. Дори чаках, че ще съм очевидец на няколко произшествия ", съобщи Радко Кьосев.

По номерата на колата водачът е открит пийнал в дома си в Хасково. 24 часа е по-късно е без брошура, а колата му е със свалени табели. 

" Установен е лидерът на автомобила, доведен е в районното ръководство Хасково. Съответно са му осъществени проби за алкохол, които са позитивни ", съобщи Димо Чобанов, шеф КАТ- Хасково.

Дрегерът отчел 2.62 промила. Шофьорът не е арестуван, защото има здравословен проблем. И през днешния ден той не помнеше по какъв начин се е прибрал.  " Бяхме пили малко и потеглих. На село ракия пих, ракия, какъв брой ракия... една чаша ", сподели още Ахмед Хасан.

От полицията молиха жителите да алармират постоянно, когато попаднат на сходни нарушавания.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР