Пиян шофьор кара 30 километра в насрещното по пътя от

...
Пиян шофьор кара 30 километра в насрещното по пътя от
Коментари Харесай

Заловеният да шофира в насрещното: Пих една чаша ракия, не се чувствах пиян

Пиян водач кара 30 километра в насрещното по пътя от Малък извор до Хасково и като по знамение не провокира злополука. Пътуващи снимаха рисковото шофиране и подадоха сигнал на незабавния телефон, предава Българска национална телевизия. 

" За мен това беше несъответстващо шофиране. Един тип палач на пътя ", сподели Радко Кьосев, очевидец.

Инцидентът е от неделя след обяд. Пияният безусловно принуждава останалите коли да стопират или да отбиват настрана и да влизат в канавката, с цел да не бъдат ударени.

" Помня по едно време виждам, че излизам от пътя. Не се усещах пийнал ", съобщи Ахмед Хасан.

" Защото той безусловно караше в насрещното придвижване, против идващите коли и се разминаваха на косъм. Дори чаках, че ще съм очевидец на няколко произшествия ", съобщи Радко Кьосев.

По номерата на колата водачът е открит пийнал в дома си в Хасково. 24 часа е по-късно е без брошура, а колата му е със свалени табели.

" Установен е лидерът на автомобила, доведен е в районното ръководство Хасково. Съответно са му осъществени проби за алкохол, които са позитивни ", съобщи Димо Чобанов, шеф КАТ- Хасково.

Дрегерът отчел 2.62 промила. Шофьорът не е арестуван, защото има здравословен проблем. И през днешния ден той не помнеше по какъв начин се е прибрал. " Бяхме пили малко и потеглих. На село ракия пих, ракия, какъв брой ракия... една чаша ", сподели още Ахмед Хасан.

От полицията молиха жителите да алармират постоянно, когато попаднат на сходни нарушавания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР