Пиян шофьор е причинил катастрофата, при която загина сръбската легенда

...
Пиян шофьор е причинил катастрофата, при която загина сръбската легенда
Коментари Харесай

Шабан Шаулич издъхнал от инфаркт след катастрофата

Пиян водач е предизвикал злополуката, при която почина сръбската легенда Шабан Шаулич.

Певецът е пътувал по автомагистрала край Дортмунд, Германия след свое присъединяване. Автомобилът му е бил каран от неговия кръстник Слоба Стоядинович, който го следва при съвсем всичките му участия. В този миг автомобил Мазда, ръководена от пийнал мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост.

Шаулич е бил откаран в болничното заведение, където е умрял от сърдечен удар, разкриха от болничното заведение в Германия. Лекарите са се опитвали да реанимират Шаулич, само че в един миг сърцето му просто не е издържало и той е получил гибелен инфаркт.

Междувременно медиите в Сърбия разпространиха изказване от фамилията на именития артист.

"С огромна болежка и голяма горест ви осведомяваме, че през днешния ден спря сърцето на Шабан Шаулич и замлъкна най-красивият глас. Напусна ни нашият брачен партньор, татко, дядо, кръстник и другар Шабан Шаулич. Любовта, която той безкористно даваше на всички места към себе си, ще ни кара да си спомняме за него постоянно като за един популярен създател, несравним артист, само че на първо място превъзходен човек! "

Освен кръстника на Шаулич в колата му е имало още двама души. Те са претърпели съществени пострадвания, само че са без заплаха за живота. Кадри от местопроизшествието разкриват, че злополуката е била в действителност зверска, двете коли са помлени съвсем напълно.

По време на следствието на произшествието шосе А2 в посока Дортмунд е краткотрайно затворено за пет часа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР