Пиян пловдивчанин, глобен с 200 лв. за уриниране на открито,

...
Пиян пловдивчанин, глобен с 200 лв. за уриниране на открито,
Коментари Харесай

Облекчил се на булеварда, а изпил парите за глобата

Пиян пловдивчанин, санкциониран с 200 лева за уриниране навън, се опита да събори глобата с претекста, че няма пари да я заплати. Районният съд в Пловдив обаче отхвърли с претекста, че опрощаването на отговорности на обществено слаби жители е в пълномощията на президента на републиката, а не на магистратите.

Около 21.10 часа на 17 юни тази година полицейски патрул бил изпратен на кръстовището на бул. ”Александър Стамболийски” с ул. “Болград “ по сигнал, че на земята има паднал човек.

Униформените пристигнали стремително на описаното място и там видели очевидно пийнал мъж, който към този момент се бил изправил и с тъга се подпирал на една ограда. Казали му да се прибира у дома, само че той отказвал.

Разкопчал дюкяна, смъкнал панталоните си и почнал да се облекчава на улицата. Наоколо имало доста хора, които се възмутили от това държание, и се наложило пияният да бъде отведен в Районното.

Там бил санкциониран за нарушение на Наредбата за публичния ред на територията на Пловдив. Непосилната за индивида глоба е най-ниската допустима по тази разпоредба. /Марица.бг
тагове бул. глоба
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР