Пиян младеж крещи Ставайте, помаци, майка ви ***“, буди живущите

...
Пиян младеж крещи Ставайте, помаци, майка ви ***“, буди живущите
Коментари Харесай

Пиян младеж крещи Ставайте, помаци, майка ви...

 Пиян юноша крещи " Ставайте, помаци, майка ви *** “, буди живущите по улицата, рита кошове им за боклук и най-после нанася удари върху човек за отправена му забележка, разбра кореспондент на Plovdiv24.bg . За нарушаването виновникът би трябвало да заплати 100 лв. санкция, наложена му от Пловдивския областен съд.

На 29 май тази година млад мъж от село Устина, Пловдивско, се напил и към 23,00 часа тръгнал да се прибира към дома си. Докато вървял, крещял обиди от рода на: " Ставайте помаци, майка ви *** “ и други обидни реплики. Ритал кофите за отпадък на пътните порти на жителите на улицата. Друг мъж излязъл от къщата си и направил на хулигана забележка за държанието му. Вместо да се засрами, подпийналият се нахвърлил върху индивида, нанесъл му няколко удара и избягал. На идващия ден пострадалият подал молба в районното в град Стамболийски.

За поправянето и превъзпитаването на нарушителят Темида реши, че следва да бъде му наложено по-леко наказване, а точно – санкция в размер на 100 лв.. Според магистратите виновникът е млад, неосъждан и незает и санкцията ще му помогне да се научи да съблюдава публичния ред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР