Пиян мъж търсил жена си при нейната майка в блок

...
Пиян мъж търсил жена си при нейната майка в блок
Коментари Харесай

Гълъбето взе нож и брадва и тръгна щурмува дома на тъща си, за да...

Пиян мъж търсил жена си при нейната майка в блок в Бобов дол, само че влезнал в прилежащия апартамент. Драмата се разиграла към 1 часа след среднощ. 40-годишният Георги Николов-Гълъбето се напил от гняв, че брачната половинка му непрестанно взимала бързи заеми. Притиснат от кредиторите, той изплащал хиляди левове, огромна част от които лихви.

След следващ фамилен скандал брачната половинка му отишла при майка си, която живее в града в блок 23 на ул. „ 7 октомври”. Ядосан, че жена му си е тръгнала от фамилното огнище, Георги Николов-Гълъбето взел нож и секира и отишъл да търси брачната половинка си в жилището на майка й, написа struma.bg.

Междувременно брачната половинка му се обадила на полицията в Бобов дол и предизвестила за грозящата я опасност. Полицаите се позиционирали пред блока и зачакали да се появи Гълъбето.

Когато най-сетне пристигнал пред блока, той изненадващо се прекачил по терасите до втория етаж, където живее майката на брачната половинка му, само че вместо на жилището на тъщата разяреният мъж счупил стъкло на вратата към терасата на прилежащия апартамент, който е благосъстоятелност на търговеца от Дупница Николай, и нахлул вътре.

Полицаите станали очевидци по какъв начин той счупил стъклото на прилежащия апартамент, който търговецът употребявал за склад на стока за магазина си. Тогава униформените нахлули вътре и му щракнали белезниците.

Гълъбето е арестуван за 24 часа в РУП – Бобов дол. Повдигнато му е обвиняване за нарушение на публичния ред и влизане с щурм в непозната благосъстоятелност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР