Пиян мъж, седнал зад волана без книжка, предизвикал катастрофа във

...
Пиян мъж, седнал зад волана без книжка, предизвикал катастрофа във
Коментари Харесай

Среднощно меле! Пиян без книжка натресе две коли във Видин

Пиян мъж, седнал зад кормилото без брошура, провокирал злополука във Видин тази нощ, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал към 00.20 часа на улица „ Широка “. 32-годишен гражданин на крайдунавския град подкарал лек автомобил „ Фолксваген Голф “, въпреки да се бил почерпил солидно с алкохол и да нямал годно удостоверение за ръководство на МПС. Той се блъснал в движещо се в същата посока като него „ БМВ 320 “, след което натресъл и паркиран „ Фолсваген Поло “.
При злополуката е потърпевш фирканият джигит. Той се разминал леко - единствено с фрактура на дясната китка. Причинени са обаче обилни материали вреди и по трите автомобила.
Минути след случая на местопроизшествието отишъл екип на полицията. Униформените създали проба с дрегер на виновника за ПТП-то, която отчела централизация от 1.90 промила. На всичкото от горната страна информация в масивите на КАТ посочила, че поставените на колата регистрационни табели са били издадени за друго МПС.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР