Пиян мъж е нападнал и ударил 38-годишна бременна украинка в

...
Пиян мъж е нападнал и ударил 38-годишна бременна украинка в
Коментари Харесай

Бременна украинка е нападната в центъра на Варна

Пиян мъж е нападнал и блъснал 38-годишна бременна украинка в центъра на Варна. Жената е изкарвала прехраната си, свирейки на музикален инструмент. Пиян минувач е почнал да я наскърбява. Последвал е и удар в лицето. Няколко младежи са се притекли на помощ на потърпевшата жена и са задържали нападателя до момента в който дойде полицейският екип.

„ Свирех на бандура – национален украински инструмент, когато мъжът се приближи и просто ме попита от кое място съм. Аз му отговорих, че съм от Украйна, от Запорожие. След това той ми сподели на ухо: " Ти си от Украйна? " и стартира да ме наскърбява. След това ме удари мощно в лицето и се опита да избяга. Веднага оставих инструмента и споделих на хората към мен: " Моля, задръжте този човек ". След това се обадих в полицията ", описа пострадалата Татяна Юрина за екип на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.

Бременната жена е претърпяла мощен стрес. Посетила е болнично заведение, с цел да и бъде изработен обзор. За благополучие, всичко е наред с плода ѝ.

Главен контрольор към Първо районно управление (на МВР) - Варна - Иван Димитров прецизира, че при задържане, мъжът е приказвал на съветски език. След осъществена инспекция е открито, че лицето е български жител с български паспорт, 44-годишен мъж без престъпни прояви. „ Задържан е за 24 часа. Започната е инспекция за хулигански дейности ”, споделя още Инспектора. Ако бъде приет за отговорен, нападателят е застрашен от до 2 години отнемане от независимост или пробация и публично неодобрение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР