Пиян и дрогиран водач е установен да шофира снощи в

...
Пиян и дрогиран водач е установен да шофира снощи в
Коментари Харесай

Пиян, дрогиран и в насрещното. Задържаха нарушител на АМ „Хемус“

Пиян и дрогиран лидер е открит да кара нощес в лентата за насрещно придвижване на автомагистрала „ Хемус “, от Шумен в посока Белокопитово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представени от Българска телеграфна агенция.

Сигналът е подаден в 22:47 ч. на 21 април. Около 15 минути по-късно, на пътен възел „ Диаманта “, екипи на „ Пътна полиция “ спрели за инспекция лек автомобил „ Рено “ с шуменска регистрация. Зад кормилото, във очевидно нетрезво положение, е бил 34-годишният притежател на автомобила, гражданин на село Байково. Изяснено е било, че карал към 20 км в ускорителната лента в насрещното придвижване по автомагистралата. Тестът с дрегер на водача е отчел 2,31 промила алкохол в издишания въздух, а тестът за опиати дала позитивен резултат за амфетамин. Водачът е дал кръвна проба за разбор.

Нарушителят е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Образувано е бързо произвеждане, добави представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР