Пиян без книжка удари челно с джипа си кола в

...
Пиян без книжка удари челно с джипа си кола в
Коментари Харесай

Пиян без книжка удари челно кола в насрещното, обвини 12-годишния си син

Пиян без брошура удари челно с джипа си кола в насрещното в плевенското село Тодорово. Инцидентът е станал на25 август към 19 часа в обитаемо място с. Тодорово обл. Плевен. За това алармира във Facebook групата " Катастрофи в София " Бисер Петров.

“На 25.08.2023г. към 19:00 ч. в обитаемо място с. Тодорово обл. Плевен, лек автомобил БМВ Х5, се движи по пътното платно с несъобразена скорост. При ляв завой се удря в мантинелата и навлиза в насрещното платно и удря лек автомобил Смарт, след което водачът слиза и се разменя с пасажера до него. Преместват автомобила от местопроизшествието. Беше подаден сигнал на 112. При идването на КАТ и изясняване на събитията, се открива, че водачът управлявал лекият автомобил БМВ Х5,е недееспособен ”, написа Бисер Петров.

" При направена проба с дрегер за алкохол, тестът регистрира 1.05. През цялото времешофьорът отхвърляше да е карал автомобила. Като лидер на автомобилапосочи 12 годишният си наследник. След обзор на записа от камерите, органите на редаустановиха лицето, което е карало колата. Надяваме се на случая да бъде дадена публичност и да спрем войната по пътищата. След приложимост на алкохол, без удостоверение за правоуправление и причиняване на ПТП, водача беше арестуван за 3 часа и освободен единствено с акт ", изясни още той.

“Водачът на БМВ-то явно поддържа максимата, че “книжката не кара колата ”. Точно поради такива случаи би трябвало да им се лишава колата. Добре, че най-малко детето не е било с алкохол ”, написа от своя страна във ФейсбукДиана Русинова от Европейския център за транспортни политики.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР