Пиян 33-годишен жител на село Волное в Белгород, Одеска област

...
Пиян 33-годишен жител на село Волное в Белгород, Одеска област
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост! В Украйна 93-годишен ветеран от Втората световна война бе пребит до смърт заради медалите му

Пиян 33-годишен гражданин на село Волное в Белгород, Одеска област в Украйна брутално пребил до гибел 93-годишен деец от Втората международна война, поради сакото му с премиите от фронта, оповестяват локалните медии.

В навечерието на 9 май извергът пристигнал при ветерана и те дружно се почерпили с алкохолни питиета. След това той решил да си присвои собствеността на героя от войната, само че той почнал да го пази. Един от съседите чул шума и пристигнал в къщата на ветерана като се опитал да задържи зложелателя, само че напъните му били несполучливи.

" Старецът мина през войната. Преминал е през същински пъкъл. И по-късно беше погубен за няколко стотин гривни (украинска парична единица), които щеше да вземе за ордените ", разяснява в мрежата украинският юрист Михаил Шнайдер.

Сега нарушителят е арестуван от полицията в Украйна и го грози пожизнен затвор.

Също по този начин се отбелязва, че умрелият е бил последният жив деец в региона.

Потребителите в обществената мрежа също не сдържат страстите си: " Не мога да го проумея... поражда един въпрос: " Това хора ли са? " Какво се случва в този свят? ". Те също по този начин приканиха килъра да бъде съден от целия народ.

Един от коментиращите даже изрази страдание за премахването на смъртното наказване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР