Pixabay.comМалко актьори могат да се похвалят с подобен договор. Джони

...
Pixabay.comМалко актьори могат да се похвалят с подобен договор. Джони
Коментари Харесай

Джони Деп ще получи милиони за филм, в който не участва


Pixabay.com

Малко артисти могат да се похвалят с сходен контракт. Джони Деп е един от тях.

Въпреки че беше помолен да се откаже от ролята си на Гелърд Гринделвалд в идния филм " Фантастични животни и къде да ги намерим ", Джони Деп ще получи цялостното си заплащане за лентата от Warner Bros. Pictures.

Според Hollywood Reporter в договора на Деп е имало по този начин наречената уговорка pay-or-play. Елитните артисти, като него, постоянно имат сходни клаузи в договорите си, което значи, че без значение от това какво се случва с кино лентата или с тяхната роля, те получават контрактуваното си възнаграждение.

Според изданието заплатата на Деп за този филм е била осемцифрена.

Деп е снимал единствено една сцена за кино лентата, който е по сюжет на Дж. К. Роулинг, преди да се откаже от ролята. Сега филмовото студио би трябвало да откри бързо заместител на Деп за лентата, в която вземат участие още Джуд Лоу и Еди Редмейн.

Фенове пък пуснаха петиция за връщането на Деп във филмовата поредност. За момента събраните подписи надвишават 145 000, написа profit.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР