pixabay.comКранист спаси мъж във Великобритания, като го издърпа от горяща

...
pixabay.comКранист спаси мъж във Великобритания, като го издърпа от горяща
Коментари Харесай

Кранист спаси мъж при пожар в многоетажна сграда в Англия

pixabay.com

Кранист избави мъж във Англия, като го издърпа от горяща многоетажна постройка, съобщи Асошиейтед прес.

Видеозапис от мястото на пожара в град Рединг, Южна Англия, на малко повече от 60 километра западно от Лондон, демонстрира по какъв начин мъж е избавен в клетка на кран, който го издига от покрива на строяща се многоетажна постройка, до момента в който към него се извиват гъсти стълбове от пушек и пламъци.

Насъбралата се към постройката навалица избухва в ръкопляскания, откакто индивидът бива вдигнат във въздуха и по-късно спуснат на земята. По думите на 65-годишният кранист Глен Едуардс,  ситуацията е било " на косъм " поради вятъра. " Бях на не повече от 20 метра над земята, когато в лявото огледало видях мъж на ъгъла на покрива ", споделя Едуардс, който е работил на градежа преди експлоадирането на пожара.

" Тъкмо го бях забелязал и някой ми ме попита дали не мога да спусна клетката. В този момент взех решение да работя. Спуснах клетката и я придвижих допустимо най-близо до индивида ", описа Едуардс. Той се е опитвал да разположи клетката сред мъжа и пламъците, само че вятърът му е пречел, като е раздухвал огъня. " Все отново съумях да спусна клетката и да го спася ", добави кранистът, предава Българска телеграфна агенция.

Над 50 пожарникари са пристигнали на място, с цел да потушат огъня, оповестиха локалните управляващи. Още един човек е бил издърпан благодарение на кран от постройката. И двамата са били признати в болница заради поемане на пушек. Пожарът е бил сподавен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР