Пивото е едно от най-старите специално приготвяни напитки в човешката

...
Пивото е едно от най-старите специално приготвяни напитки в човешката
Коментари Харесай

Новата безалкохолно пиво Guinness 0.0

Пивото е едно от най-старите особено приготвяни питиета в човешката история, едно от най-консумираните алкохолни напитки и въобще една от най-популярните питиета след водата и чая.

А малко пивоварни са толкоз емблематични, колкото Guinness. Със своите 261 години опит мощните експерти зад марката, на процедура я трансформират в синоним на ирландска бира.

И въпреки че напоследък занаятчийски тъмни бири се откриват все по-лесно, и това лишава част от вятъра в платната на Guinness, решенията на марката още носят стойност. Сега пивоварната разгласи старта на Guinness 0.0.

on Jan 24, 2017 at 2:15am PST

Компанията дава обещание " същия хубав и равен, съвършено уравновесен усет и неповторим мрачен цвят на Guinness, само че без алкохола ".

Още този ноември новият артикул ще бъде пуснат в комерсиалната мрежа във Англия и Ирландия, а през идната година ще завладее и света.

on Oct 23, 2020 at 6:26am PDT

" Guinness постоянно е имал непреклонен ангажимент към качеството и целият ни екип е извънредно горделив от грижите и напъните, положени в четиригодишния развой на създаване на Guinness 0.0 ", споделя Айслинг Райън, специалист по нововъведенията в Guinness, оповестява Travel + Leisure.

" Създадохме вкусово преживяване, което имаме вяра, че в действителност е ненадминато в света на безалкохолната бира и нямаме самообладание хората най-сетне да го опитат! "

on Oct 22, 2020 at 11:15am PDT

" Началният стадий в приготвянето на всяко наше питие, е идентичен. При Guinness 0.0, както постоянно ние употребява едни и същи естествени съставки: вода, ечемик, хмел и квас, преди деликатно да отстраним алкохола посредством метода на студена дестилация. По този метод пазиме целостта на нейния темперамент. След това пивоварите деликатно смесват и балансират усетите, с цел да обезпечат отличителния профил и характерности на Guinness ", споделят от компанията.
 Бирата, хмелът, концентрацията и защищава ли ни от деменция
Многото изгоди от бирата за мозъка

Когато наздравето в действителност е за здраве

Членове на самостоятелна дегустационна комисия са описали Guinness 0.0 като " надминал упованията ", оповестява още марката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР