Pivotal Software и Carbon Black са напълно различни компанииVMware ускорява

...
Pivotal Software и Carbon Black са напълно различни компанииVMware ускорява
Коментари Харесай

VMware купи две компании за 5 млрд. долара

Pivotal Software и Carbon Black са изцяло разнообразни компании

VMware форсира развиването на своите артикули, популяризирани като абонамент и по модела SaaS, съобщи CEO-то Пат Гелсингер (снимка: VMware)

Разработчикът на програмен продукт за виртуализация VMware разгласи през седмицата, че придобива две компании, за които ще заплати близо 5 милиарда $ . Това са Pivotal Software, снабдител на платформа за разработка на приложения, и компанията за осведомителна сигурност Carbon Black.

„ Тези придобивания дават отговор на двата най-важни софтуерни целта на фирмите през днешния ден – основаване на модерни приложения на корпоративно равнище и отбрана на работните процеси и клиентите ”, разяснява основният изпълнителен шеф на VMware – Пат Гелсингер.

По неговите думи, с двете покупко-продажби VMware доста форсира развиването на своите артикули, популяризирани като абонамент и по модела SaaS. В допълнение, компанията уголемява опциите за цифрова промяна, които предлага на клиентите.
още по тематиката
Pivotal и Carbon Black са изцяло разнообразни компании, само че и двете са фокусирани върху модерни решения, на които залага Пат Гелсингер, разяснява SiliconAngle.

Pivotal предлага платформа за създаване на програмен продукт, употребяващ технологии с отворен код като Cloud Foundry и Kubernetes. Carbon Black създава принадлежности, нужни за киберзащита на сходни приложения.

Очаква се двете придобивания да бъдат финализирани през януари 2020 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР