Питбул нахапа мъж и кучето му в Пловдив. Двамата са

...
Питбул нахапа мъж и кучето му в Пловдив. Двамата са
Коментари Харесай

Питбул нахапа мъж и кучето му в Пловдив

Питбул нахапа мъж и кучето му в Пловдив. Двамата са били нападнати по време на разходка. Пострадалият е немец и е останал шокиран от случката. За случая алармира брачната половинка му в обществените мрежи. Тя търси собственичката на агресивното куче, тъй като от полицията са й споделили: „ Обадете се, в случай че я намерите ”.

По думите им питбулът е бил без намордник, а дамата стояла безучастно по време на нападението, а по-късно си е тръгнала.

„ Мъжът ми е помолил доста пъти дамата да овладее кучето си. Домашният ни любим има повърхностни пострадвания по корема и лапите. Съпругът ми е с зараза на ръката и през вчерашния ден се наложи да му се направи интервенция. За мен няма неприятни кучета, само че има неприятни стопани. Жената е показала безнаказаност. Това да не се опиташ да окажеш помощ и да избягаш е необяснимо ”, описа дамата на потърпевшия пред Нова тв.

„ Миналата седмица изпитвах съществени болки. Сега започнах да се усещам по-добре. Бих желал собственичката да си признае, че явно не може да се грижи и да управлява кучето ”, сподели в ефира на „ Здравей, България ” потърпевшият мъж.

Междувременно преди дни ви разказахме за подобен случай от София. Жена и йоркширският й териер бяха нападнати от питбул. NOVA научи, че собственичката на агресивното куче към този момент е открита.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР